Termék bemutatók

Szerepjáték kezdő szett bemutató

Ha most kezdenéd a szerepjátékot ne habozz, légy az a hős, aki mindig is akartál lenni! Ezzel a felkiáltással adta ki nemrég a Q-Workshop a legújabb termékét, ami a szerepjátékosokat szólítja meg.
Az asztali szerepjátékok, ahogy a nevük is mutatja, olyan játékokat takarnak, ahol egy bizonyos általad választott szerepet játszol. Különböző hősök bőrébe bújhatsz egy kihívásokkal teli világban, ahol kalandokat fogsz keresni, küldetéseket teljesíteni, kincseket felkutatni, új barátokkal fogsz találkozni, csatázni fogsz szörnyetegekkel, valamint idővel fejlődik minden képességed! A fantázia világ sorsa a te döntéseiden és lépéseiden áll vagy bukik- ami jó adag izgalom!
A játék során téged segít néhány értékes eszköz, pontosan emiatt kínáljuk az RPG Starter kit szettjét. Minden, amire jövendőbeli hősként szükséged lehet, egy csomagban vár rád!
Egy ceruza, hogy minden infót le tudj jegyezni egy direkt erre a célra kialakított jegyzetfüzetbe.
Egy szettnyi poliéder dobókocka, hogy a játékban a karaktered nyitott lehetőségeit ezzel döntsd el és egy kockazsák, hogy egy helyen tudd tartani őket.
Végül, de nem utolsó sorban egy fa élet számláló, hogy ezzel kövesd, hogy állsz a játékban.
Mindez egy masszív dobozba csomagolva, ami tartalmaz továbbá egy gyűjteményt azon nevekről és kifejezésekről, amiket mindenképpen érdemes tudni, ha a szerepjátékok világába merül az ember.
Forrás: Q-workshop
A csomag tartalmának köszönhetően már készen is állsz, hogy játszani kezdj…Nincs más hátra, mint összehívni pár barátot és a kaland kezdődhet!
Minden kalandnak megvan a maga kezdete.
Ebben az RPG Starter kitben megtalálsz mindent, ami elengedhetetlen, hogy elindulj a szerepjátékok útján! A Q Workshop garantáltan a legjobb minőségű elemeket rejtette a csomagba:
Elf Dobókocka szett (Elvish Dice Set) — A fekete kockák minden oldalán aprólékos elf gravírozás található piros színben. A szett tartalma 7 dobókocka: egy D4 (négy oldalú kocka), egy D6 (hat oldalú kocka), egy D8 (nyolc oldalú kocka), egy D10 (tíz oldalú kocka), egy D12 (tizenkét oldalú kocka), egy D20 ,(húsz oldalú kocka) és egy D00 (százalékos).
Elf Kockazsák (Elvish Dice Bag) — Stílusos bézs színű pamut kockazsák piros nyomott elf írás mintával az elején. Mérete megközelítőleg 11cm x 12cm (4.34″ x 4.72″). Ennek megfelelően akár 35 normál méretű kocka is elférhet benne!
Jegyzetfüzet (Player’s Notebook) — Egy speciálisan szerepjáték célra szánt füzet több tucat két oldalra rendezett lap-párral: egyik fele felosztva helyek, emberek, információk és kincs témájú feljegyzések számára, míg a másik fele szabadon használható bármi egyéb lejegyzendőnek.
Q Workshop ceruza (Q WORKSHOP’S Pencil) — Tölthető ceruza radírral a végén, hogy a kaland során felmerülő infókat leírhasd, módosítsd vagy frissítsd a statisztikáid vagy akár, hogy mélyen elgondolkodva rajzolgass a karakter lapodon!
Élet számláló (Level-Counter Board) — Fa tábla egy forgó kerékkel a belsejében; festett számokkal rajta, így kiválaszhatod aktuálisan melyiket mutassa a kis ablak, ezzel jelezve karaktered életének módosulásait.
Ha felkeltette az érdeklődésed erre a linkre kattints!

 

Forrás