Kifestjük/összerakjuk neked!

Rendelnél figurákat vagy esetleg olyan társast amihez vannak bábuk amik csak festésre vágynak? Esetleg vannak otthon ülő modellek amik szürkén porosodnak? Szeretnéd ha eltűnnének a szürke hétköznapok?

Vedd igénybe a Dupla Egy bérfestő szolgáltatását! Így akár már egy teljesen új dobozt is, amit most rendelnél újonnan is teljesen festve kaphatsz meg. Miről is van szó pontosan?

Ha szeretnél egy doboz figurát már festve megkapni nincs más dolgod, mint írni nekünk az info@duplaegy.hu címre és egyeztetni fogunk veled, hogy milyen színsémára szeretnéd kifesteni és minden kicsi apróbb részletet megbeszélünk róla. De ha van otthon figurád, amit szintén szeretnél már festve látni küld el nekünk (vagy mi küldünk érte futárt) és szívesen pingálunk rá gyönyörű szép mintákat. De akár csak simán az összerakásban is tudunk segíteni, ha attól ment el a kedved.

Akkor is írj nekünk, hogy ha csak simán az összerakással (+alapozással) sem szeretnél vesződni. Szívesen átvesszük ezt a terhet Tőled, csak kérj Tőlünk szintén árajánlatot!

Mennyibe fog ez kerülni?

Alapvetően igyekszünk versenyképes árakat diktálni és ez mindig dobozárhoz lesz viszonyítva. Egy alap szolgáltatást szeretnénk csak példaként felhozni, de minden esetben egyedi árajánlatot írunk egyedi igényeknek megfelelően! Tehát egy nagyon alap szolgáltatásnál dobozár + 40%-al kell számolni. Egy tízezres doboznál tehát nagyjából négyezer forintot kérünk el a legalsó szintű szolgáltatásunkért. Ebben a csomagban a termék összerakása + figurák letisztítása + lealapozása + alap színek felvitele szerepel. Tehát a baselés például kimarad. Természetesen minden egyéb technikát és kiegészítést vállalunk, ezeket a pluszköltségeket emailben fogjuk majd egyeztetni!

Ilyen extra szolgáltatások közé tartozik:

  • Bemosás (Wash, Shading)
  • Edge Highlight
  • Alap basing (csak egy réteg)
  • Extra basing (tuftok, koponyák és egyéb díszítése a  talpnak)
  • Teljes figura Contrast (vagy ezzel egyező más márkával történő) festése
  • További egyedi kérések

Természetesen mindenre nyitottak vagyunk, bátran kérdezz emailben az info@duplaegy.hu címen!

Egy dolgot nagyon fontos megjegyeznünk a szolgáltatással kapcsolatban: ez a szolgáltatás csak előre utalással és elállás nélkül vehető igénybe (lásd az egyedi megrendelésekre vonatkozó jogszabályt) és az ellállási joggal nem lehet élni ezzel kapcsolatban.

Ha pedig szeretnéd, hogy mi küldjünk a figurákért futárt akkor kérlek a lehető legalaposabban csomagold be a darabokat, hogy még véletlenül se legyen bajuk.

Ha felkeltettük az érdeklődést ne habozz és írj nekünk az info@duplaegy.hu címre!

Pár szóban rólam, hiszen ez is fontos: Immáron több, mint 5 éve komptatom az ecseteket, nagyjából 300+ figurát festettem ki az évek során. Legtöbbet Citadell festékeket használok, de van pár Vallejo és Scale75 termékem is. Pár elkészült munkámat itt találjátok, a kedvenc munkám, ami talán a legjobban sikerült az a narancssárga Magmadrothom. Amióta elkezdtem azóta nagyon rákaptam és megszerettem a festést. Szinte már társast is csak úgy keresek, hogy van-e hozzá festhető figura.

 

 

[instagram-feed feed=1]